Весняний Харків зустрічає…

Дата: 14-04-2017, 09:40 | Автор: Соляник Діана, гр. Ф-42, Савіцька Світлана, гр. Ф-31

 З кожним новим днем квітує весна, а з нею загострюється бажання нових зустрічей, випробувань, спілкування, бажання відкрити для себе нові горизонти. Такою можливістю стала для нас участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та з дисципліни «Державні фінанси». Після успіху на І етапі, що проводився у Тернопільському національному економічному університеті, ми вирушили до Харківського національного університету імені Семена Кузнеця аби позмагатися з представниками з усієї України.
 
Перш за все, хочеться поділитися своїми враженнями про Харків, адже це перше, на що звертаєш увагу, коли приїжджаєш. Просторі, широкі вулиці з надзвичайно красивою архітектурою не залишать нікого байдужим. Місто дихає поєднанням історичного минулого з модерним майбутнім. Ідеш… і у тебе перехоплює подих. Харків вражає своєю масштабністю та мальовничістю.  Люди  щирі та привітні: і з валізами допомогли, і станцію метро підказали, і красиві місця порадили.
 
Для нас, студентів факультету фінансів, олімпіада стала нагодою не лише проявити свої знання, а й позмагатися. Поїздка принесла чимало нових знайомств та досвіду. Було цікаво поспілкуватися із представниками провідних вузів країни та випробувати свої сили під час виконання завдань. Представники приймаючої сторони, а саме кафедри фінансів Харківського національного університету імені Семена Кузнеця, намагалися створити якомога сприятливіші умови для того, аби кожен зміг повністю розкрити свій потенціал.
 
Щиро дякуємо викладачам кафедри фінансів ім. С. І. Юрія нашого рідного університету за знання, які допомогли здобути ІІІ місце в олімпіаді з дисципліни «Державні фінанси» (Соляник Діана, гр. Ф-42) та IV місце зі спеціальності «Фінанси та кредит» (Савіцька Світлана, гр. Ф-31). Водночас ми розуміємо, що необхідно йти вперед і поглиблювати свої знання для нових звершень.