» » Студент ФББ повернувся з Одеси з перемогою

Студент ФББ повернувся з Одеси з перемогою

Дата: 18-04-2017, 16:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 13-14 квітня 2017 року на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування». Участь у фінальному етапі взяли понад 60 студентів з провідних внз України. У олімпіаді  взяв участь студент IV-го курсу, групи ФБС-41, факультету банківського бізнесу Холонівський Олександр Іванович у секції «Бакалавр».
 
Конкурсні завдання складалися з двох теоретичних завдань, практичних задач двох рівнів складності та комп’ютерних  тестів.
 
У напруженій боротьбі Холонівський О. І. продемонстрував високий теоретичний рівень з дисципліни «Інвестування» та вміння вирішувати розрахункові завдання по фінансових і реальних інвестиціях. Це дозволило йому зайняти II-е  місце і отримати диплом II ступеня. У якісній підготовці студента Холонівського О.І. до II-го туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» взяв активну участь його науковий керівник – доцент кафедри банківського менеджменту та обліку, к.е.н. Сенів Богдан Григорович.
 
Учасники та гості олімпіади взяли участь у засіданні круглого столу й екскурсії історичними пам’ятками Одеси.
 
Щиро вітаємо Холонівського О.І. і його наукового керівника Сеніва Б.Г. з перемогою та бажаємо творчих успіхів і професійного зростання.