» » Запрошуємо до участі в роботі Дискусійного клубу на тему: «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?»

Запрошуємо до участі в роботі Дискусійного клубу на тему: «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?»

Дата: 24-04-2017, 13:42 | Автор:

 Запрошуються представники професорсько-викладацького складу та студенти ННІМЕВ прийняти участь у роботі Дискусійного клубу на тему: «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?» за участі представників Представництва Європейського Союзу в Україні, місцевих бізнесових та ділових кіл, активної молоді. Захід буде проходити 25 квітня о 13.00 год. в Центрі європейських студій ТНЕУ (бульвар Т. Шевченка, 9).
  Формат заходу передбачає активну дискусію серед учасників на теми: відповідальності рівня знань та підготовки української молоді трендам глобального світу, можливостей української молоді скористатися освітніми європейськими програмами, питання вибору абітурієнта: їхати до Європи чи навчатися в Україні?, можливостей впровадження змін за підтримки дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних фундацій в Україні, питання особливостей впровадження Болонського процесу у ВНЗ міста Тернополя, залучення української молоді до роботи європейських молодіжних інституцій та об’єднань, перспектива для втілення в європейських країнах українських молодіжних старт-апів, питання об’єднання зусиль та перших кроків у цьому процесі.
    Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs. За додатковою інформацією звертатися до місцевого координатора проведення Дискусійного клубу Ігоря Процика за телефоном 0634546661.