» » Адміністрація ФФ продовжує плідну співпрацю з представниками Вроцлавського економічного університету

Адміністрація ФФ продовжує плідну співпрацю з представниками Вроцлавського економічного університету

Дата: 18-05-2017, 10:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 травня 2017 року  відбулася ділова зустріч представників Вроцлавського економічного університету (Республіка Польща) та  адміністрації факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету щодо  «Програми  двох дипломів».
 
Відповідно до положень угоди студенти освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр»  матимуть змогу навчатися у вузі-партнері упродовж двох семестрів начального року. Учасники даної програми здійснюватимуть навчання за, узгодженими двома університетами, навчальними планами. Дисципліни, що їх студенти вивчатимуть в одному з університетів, зараховуватимуться в другому.
Студент програми двох дипломів отримує ґрунтовні знання з економічних дисциплін відповідно до вимог академічних шкіл української та польської сторін. Оскільки навчання в Республіці Польща здійснюватиметься на польській мові, то програма двох дипломів стане винятковою можливістю вдосконалити навики володіння іноземними мовами як на побутовому рівні, так і на рівні професійного економічного спілкування.
 
Після успішного написання і захисту магістерської роботи студенти отримують диплом, як базового, так і партнерського навчального закладу. Також за умовами угоди студенти одержують право після отримання диплому магістра в ТНЕУ та виконання відповідних критеріїв продовжити навчання в аспірантурі у Вроцлавському економічному університеті.
 
Програма двох дипломів є ефективним інструментом подолання дилеми вибору альтернативних варіантів – освіта в Європі чи в Україні. Адже навчання за програмою двох дипломів дозволяє відчути неперевершену атмосферу академічної мобільності, в яку вливається студентська спільнота провідних країн світу. Поєднання фахових дисциплін, мовної практики, відвідування цікавих місць та живого спілкування дозволяють відчути справжню атмосферу європейської освіти. Яскраві спогади про незабутньо проведений час не лише на студентській лаві, а й за стінами університету, супроводжуватимуть випускника програми упродовж усього життя.