» » Відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю

Відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю

Дата: 18-05-2017, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 травня 2017 року на юридичному факультеті ТНЕУ відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області, як перспектива нових можливостей для стажування, навчально-виробничої практики та можливого майбутнього працевлаштування студентів юридичного факультету.
                                                  
За останні роки науково-практичне життя на факультеті набрало стрімких обертів: ліцензовано низку нових спеціальностей,  відкрито аспірантуру та спеціалізовану вчену раду із захисту дисертацій, стартувало безліч цікавих проектів, таких як: Школа польського та європейського права, Юридична клініка «Liberta», Школи професійного розвитку «Лідер права» та «Acme», Студентське наукове товариство «Docti in mundo», осередок Ліги студентів Асоціації правників України, студентське телебачення «ЮФ-TV» та багато інших. Двері ЮФ завжди відкриті для креативних ідей, нових угод та перспективних задумів.
 
Сьогодні в Україні крок за кроком запроваджуються європейські стандарти у сфері надання правової допомоги громадянам та забезпечення доступу до правосуддя. Відтак здійснюють свою діяльність Регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про те, хто може скористатися послугами таких центрів, який механізм розгляду звернень громадян та як забезпечується якість роботи адвокатів, що надають правову допомогу, розповіла директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області, професійний керівник, харизматична особистість і просто чарівна жінка Хондогій Ірина В’ячеславівна.
 
Підписання Угоди про співпрацю між юридичним факультетом Тернопільського національного економічного університету та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області розвине нову віху цікавої і, найголовніше, практичної діяльності у сфері юриспруденції. Щиро переконані, що ця співпраця принесе багато нових ідей та можливостей, адже зерна, які посіяні в благодатний ґрунт, обов’язково дають свої сильні сходи.