» » Турнір зі «Що? Де? Коли?» на УНЕФ

Турнір зі «Що? Де? Коли?» на УНЕФ

Дата: 26-03-2012, 10:55 | Автор: Кафедра німецької мови

У четвер, 22 березня в рамках святкування Дня факультету на УНЕФ відбувся турнір зі спортивної версії «Що? Де? Коли?» на популярно-економічну тематику, в якому взяли участь 4 команди викладачів та студентів. 

Учасники, шукаючи відповіді на 35 запитань логічного характеру, дізнались про будильник, що ховається від власника і не дає проспати, непередбачувану поведінку невидимої руки ринку, такі альтернативні економічні індикатори, як спідниці і недопалки, принцип Анни Кареніної, різницю між Південною та Північною Кореєю на фотографіях із космосу, новозеландське міністерство у справах «Володаря перснів» тощо. 

У затятій боротьбі на останньому запитанні перемогу здобула команда «Софія» (капітан – доц. О.С. Пруський). На другому місці – команда «Бліцкріґ» (капітан – доц. О.В. Годованець). Третє місце розділили команди «Freiheit» (капітан – А. Слив’як) і «НАТФ» (капітан – В. Бестанчук). Учасники дякують видавництву «Мандрівець», що виступило спонсором призів для переможців, та особисто головному редактору І. Дворницькій.