» » Вийшов з друку спецвипуск щоквартальної газети «Банківський аналітик»

Вийшов з друку спецвипуск щоквартальної газети «Банківський аналітик»

Дата: 26-03-2012, 14:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У березні 2012 року вийшов із друку спецвипуск щоквартальної газети «Банківський аналітик» однойменного студентського наукового гуртка кафедри банківської справи ТНЕУ, присвячений 10-річчю кафедри банківської справи.

На шпальтах даної газети Ви можете ознайомитись із пізнавальними статтями гуртківців та дізнатися їх погляд на вирішення проблем економічної тематики, а також прочитати не менш цікаву інформацію. Головною родзинкою видання є інтерв’ю, зокрема у спецвипуску ми дізнавались думку к.е.н., доцента кафедри банківської справи, проректора з питань гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Богдана Петровича Адамика щодо різних проблем у фінансовій сфері України та світу, питань організації навчального процесу в університеті. Не менш актуальними є цікаві факти у банківській сфері та кросворд економічної тематики. Також на сторінках газети Ви можете знайти вітання викладачам кафедри з ювілеєм голови гуртка «Банківський аналітик», вступне слово головного редактора про важливість викладацької діяльності, корисні посилання. 

Спецвипуск газети “Банківський аналітик” прикрашає яскравий фотоколаж, що розповідає про діяльність гуртка та кафедри банківської справи.



Примірник газети
Завантажити Переглянути онлайн