» » Успішне стажування науковців ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ у Краківському економічному університеті (Республіка Польща)

Успішне стажування науковців ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ у Краківському економічному університеті (Республіка Польща)

Дата: 11-07-2017, 11:45 | Автор:

У період з 12 по 26 червня 2017 року к.е.н., старший викладач кафедри міжнародного бізнесу та туризму ТНЕУ Продан Ірина Олегівна пройшла навчально-наукове стажування у Краківському економічному університеті (м. Краків, Республіка Польща). 
   Протягом перебування у Краківському економічному університеті (КЕУ) сторони обмінялися досвідом підготовки фахівців з міжнародного туризму та управління готельно-ресторанною справою. Приймаючою стороною було представлено результати наукових досліджень, що проводяться в рамках Статутних досліджень та фінансованих Комітетом наукових досліджень в Польщі.
Упродовж закордонного відрядження Продан І. О. було проведено зустрічі із:
· завідувачем кафедри туризму, проф. Йозефом Сала. Під час зустрічі було обговорено наявні можливості щодо спільної участі у міжнародних проектах, організації стажування студентів та викладачів в університетах, публікації наукових статей у фахових виданнях, проведення спільних міжнародних конференцій та наукових круглих столів;
· заступником декана факультету менеджменту, проф. Ренатою Северин та проф. кафедри туризму КЕУ Ядвігою Бербекою. У ході зустрічей обговорювались питання спільної участі у міжнародних проектах, проведення спільних міжнародних конференцій та наукових круглих столів;
· проектним менеджером відділу міжнародних відносин Ренатою Видвойською. У ході зустрічі обговорювались питання можливості організації програми подвійних дипломів між університетами з спеціальності "Туризм”;
· координатором міжнародної акредитації, проф. Ендрю Соколовським. Під час зустрічі було обговорено наявні можливості щодо продовження Угоди про співпрацю між ТНЕУ та КЕУ та спільної участі у міжнародних проектах;
·  координатором подвійних дипломів Сильвією Рутковською. У ході зустрічі обговорювались питання можливості організації програми подвійних дипломів між університетами з спеціальності "Туризм”.
   Продан І. О. отримала відповідний сертифікат, що засвідчує успішне проходження навчально-наукового стажування у Краківському економічному університеті.
Фотозвіт: