» » ІІ Всеукраїнського турніру з міні-футболу

ІІ Всеукраїнського турніру з міні-футболу

Дата: 28-07-2017, 20:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

28 липня на базі Тернопільського національного економічного університету відбулося відкриття ІІ Всеукраїнського турніру з міні-футболу та І Всеукраїнського турніру з настільного тенісу серед організацій, які входять до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України.
На відкриття турніру завітав Славомір Рішардович Новак - Голова державного агентства автомобільних доріг України, який привітав учасників: «Дорогі спортсмени радий вітати вас на турнірі! Я вірю, що найближчим часом українці будуть краще жити, ми в свою чергу намагаємося покращити автомобільні дороги України. Сьогодні бажаю вам чесної гри, командного духу, успіхів і нехай переможе найсильніший».
Поспілкуватися з працівниками    сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України приїхали заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Іванович Тітарчук та голова Обласної державної адміністрації Степан Степанович Барна.
З  вітальним словом до учасників турніру звернувся ректор Тернопільського національного економічного університету, професор А.І. Крисоватий: «Наш університет завжди дружить з тими, хто любить спорт. Велика наша держава, велика Україна, великий український народ. Нам не вистачає мостів єднання,  тому саме такі спортивні змагання дають  можливість спілкуватися один з одним. Звертаючись до Вас я вірю, що наша держава буде могутньою та незалежною, адже ми її будуємо разом й починаємо саме з доріг».
До слова, змагатимуться за перемогу в турнірі команди з 23 областей України.