» » Випускникам Центру підготовки магістрів державної служби ТНЕУ вручили дипломи

Випускникам Центру підготовки магістрів державної служби ТНЕУ вручили дипломи

Дата: 8-09-2017, 18:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Восьмого вересня у Тернопільському національному економічному університеті відбулося урочисте вручення дипломів магістрів за спеціальністю «Державна служба».
 
У цьому році випускниками Центру підготовки магістрів державної служби стали 148 осіб, з них за спеціалізацією «Адміністративний менеджмент» – 27 осіб; «Територіальне управління та місцеве самоврядування» – 20  осіб; «Бюджет і фінанси» – 52 особи; «Економіка» – 14 осіб; «Кадровий менеджмент» – 15 осіб; «Світова та європейська інтеграція» – 20 осіб.
 
Привітати випускників завітали: А. І. Крисоватий – ректор Тернопільського національного економічного університету, д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України, Ю. З. Юрик – заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації, Л. Л. Крупа – заступник голови Тернопільської обласної ради, Л.О. Бицюра – заступник міського голови м. Тернополя, Г. В. Макаревич – заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях, В. В. Стандрет – начальник відділу кадрового забезпечення Тернопільської міської ради, О. М. Десятнюк – директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ, д.е.н., професор, заслужений працівник освіти України, О. Т. Іващук – директор Центру підготовки магістрів державної служби, к.е.н., доцент, а також професорсько-викладацький колектив Центру підготовки магістрів держаної служби та керівники магістерських програм.
 
«Дорогі наші випускники! Звертаюся сьогодні до Вас зі словами подяки за те, що для свого особистісного та професійного зростання Ви обрали навчання у Тернопільському національному економічному університеті. Сьогодні ми щиро вітаємо у цьому залі 19-ий випуск магістрів за спеціальністю «Державна служба». Щиро бажаю Вам бути впевненими у своїх знаннях при прийнятті рішень, крокувати сміливо по житті, бути сильними, адже тільки сильний переможе все. Гордо несіть звання випускника Тернопільського національного економічного університету. Переконаний, що отримані дипломи безперечно стануть для Вас запорукою досягнення вагомих успіхів і досягнення найвищих вершин», – з вітальним словом до присутніх звернувся ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий.
 
Привітав випускників заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Зеновійович Юрик: «Ми пишаємося тим, що саме у Тернополі обсяг набору на магістратуру державної служби є найбільшим в Україні. Абсолютно не дивно, адже саме тут  панує великий заряд державної думки та патріотизму. Тому, дорогі випускники, завжди рухайтеся вперед, самовдосконалюйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому».
 
Заступник голови Тернопільської обласної ради Леонід Левкович Крупа передав вітання від голови В. В. Овчарука та депутатського корпусу обласної ради, а також підкреслив: «Дякуємо Тернопільському національному економічному університет за те, що професорсько-викладацький колектив робить неоціненний внесок у підготовку державних службовців. У теперішній час висококваліфіковані спеціалісти  цієї галузі користуються неабияким попитом. Дорогі випускники, Ви є новою генерацією, яка вміє, знає і може працювати в сучасному світі й розвиваючи нашу державу».
 
Слова вітань виголосив заступник міського голови Леонід Олексійович Бицюра: «Оскільки я очолював екзаменаційну комісію – з багатьма із Вас мав можливість зустрітися на іспитах. Тому, вітаючи Вас сьогодні, хочу подякувати за те, що через спілкування з Вами мав нагоду поновити і свої знання. Щиро бажаю Вам отримувати задоволення від цієї роботи, адже, насправді, це почесна місія, відповідальність і великий шанс для усіх нас – вкладати свої знання, навики, потенціал у майбутнє нашої країни».
 
Линули слова вітань для випускників і від керівників магістерських програм: Алли Федорівни Мельник, Михайло Михайловича Шкільняка, Тетяни Леонтівни Желюк, Ольги Павлівни Кириленко, Євгена Васильовича Савельєва.
 
Вручили дипломи випускникам ректор ТНЕУ А. І. Крисоватий, заступник голови Тернопільської обласної ради Л. Л. Крупа та заступник міського голови Л. О. Бицюра.
 
З подякою від імені усіх випускників 2017 року виступили Наталія Володимирівна Осадчук та Андрій Андрійович Чорний, які наголосили, що своїми досягненнями кожен із них зобов’язаний викладачам Центру − науковцям з великої літери.
 
Щиро вітаємо випускників магістратури за спеціальністю «Державна служба» та бажаємо їм наснаги, успіхів у професійній діяльності, нових здобутків та досягнень на благо нашої держави!