» » На ФОА розпочало роботу «Бюро студентської кар’єри»

На ФОА розпочало роботу «Бюро студентської кар’єри»

Дата: 18-09-2017, 11:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося відкриття нової організації, заснованої студентами факультету обліку і аудиту заснували, – «Бюро студентської кар’єри».
                                                                                    
До урочистого дійства долучилися декан факультету обліку та аудиту, кандидат економічних наук, доцент Панасюк Валентина Миколаївна, заступник декана, кандидат економічних наук, доцент Бурденюк Тарас Григорович, керівник організації кандидат економічних наук, доцент кафедри аудиту, ревізії та аналізу Бречко Олександр Володимирович, завідувачі кафедр факультету та студентський актив.
 
Розпочала захід декан факультету Панасюк Валентина Миколаївна, яка привітала присутніх з відкриттям організації та зазначила, що саме «Бюро студентської кар’єри» допоможе багатьом юнакам та дівчатам знайти хорошу роботу та відкриє двері в успішне майбутнє!
 
Головна мета діяльності «Бюро студентської кар’єри» – сприяння працевлаштуванню студентів і випускників ФОА та адаптації їх до практичної діяльності, здійснення моніторингу їх кар’єри, соціальний захист студентів, встановлення та підтримання зворотного зв’язку з випускниками університету. Сподіваємося, що завдяки «Бюро студентської кар'єри» та його організаторам чимало випускників з освітнім ступенем «магістр» та «бакалавр» отримають робочі місця за фахом.
 
Колектив ФОА запрошує усіх до плідної співпраці!