» » До ТНЕУ завітав викладач Університету Норд (Королівство Норвегія)

До ТНЕУ завітав викладач Університету Норд (Королівство Норвегія)

Дата: 20-10-2017, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні до Тернопільського національного економічного університету завітав викладач Університету Норд (Королівство Норвегія), доктор Константин Тимошенко. У перший день робочого візиту гість зустрівся з проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Григорієм Леонардовичем Монастирським і викладачами курсів перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їх сімей, які здійснюються у рамках реалізації в ТНЕУ проекту «Україна – Норвегія».
 
Під час діалогу Григорій Леонардович розповів про напрями міжнародної діяльності ТНЕУ, зокрема, підготовку спільних наукових статей із зарубіжними колегами до провідних міжнародних видань, проведення наукових досліджень та участь у конкурсах на здобуття міжнародних грантів.
                 
Також у вищому навчальному закладі за участі викладача Університету Норд Константина Тимошенка, викладачів проекту «Україна-Норвегія», викладачів і студентів факультету обліку і аудиту відбулося засідання круглого столу стосовно проблем обліку та оподаткування. У рамках наукової зустрічі відбулася презентація книги «Малий бізнес: етапи становлення, ризики та перспектива».