«Walk for Freedom»

Дата: 20-10-2017, 15:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 жовтня студенти юридичного факультету спеціальності «Соціальна робота» ТНЕУ долучилися до участі в інформаційно-просвітницькій акції під назвою «Walk for Freedom» («Хода за свободу»), яка була приурочена Європейському дню боротьби з торгівлею людьми.
                            
Акція відбулася за сприяння Міжнародної громадської організації «Кампанія А21» за участі відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представників Обласного та Міськрайонного центрів зайнятості, працівників відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, працівників Відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, громадських організацій та студентів вищих навчальних закладів.
 
Хода з парасольками, що символізувала захищеність людей, паралельно відбувалася ще у 40 країнах світу. Учасники акції одягнули бандани з іменами постраждалих від торгівлі людьми. Під час проведення акції студенти-волонтери розповсюджували інформаційні буклети про все, що необхідно знати для безпечної подорожі за кордон, а також, що таке торгівля людьми, які її різновиди, як захистити себе від подібних ситуацій та куди звертатися по допомогу постраждалим.