» » Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ переконались, що успіх міжнародної компанії залежить від відповідальності кожного працівника!

Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ переконались, що успіх міжнародної компанії залежить від відповідальності кожного працівника!

Дата: 23-10-2017, 12:18 | Автор:

18 жовтня 2017 року студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина груп МАУБ-41 та Т-41 стали учасниками майстер-класу на тему "Ефективна стратегія розвитку в умовах глобалізації”, який був проведений на базі відомої міжнародної компанії ТзОВ "СЕ Борднетце-Україна”. Захід відбувся за ініціативи к.е.н., доцента кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу Марини Борисівни Нагари.
  ТзОВ "СЕ Борднетце-Україна” – підприємство з іноземними інвестиціями, світовий виробник кабельно-провідникової продукції для автомобілів.
  З метою розкриття особливостей стратегії підприємства студентам були представлені ділові ситуації, що відображали  основні бізнес-процеси, імітували  ситуацію прийняття рішень в умовах невизначеності.
  Студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина усвідомили, що людські ресурси – ключовий фактор успіху підприємства. Доказом цього стала презентація сучасного тренінг-центру, де проводять коучинг-сесії, оцінку персоналу методом "Assessment Centre”, здійснюють мотивацію персоналу за методикою "Hay Group”, формують плани  індивідуального розвитку кожного працівника.
  Студенти відчули, що на ТзОВ "СЕ Борднетце-Україна” існує особлива корпоративна культура, основні складові якої – співпраця, розвиток та повага.
  В результаті проведеного майстер-класу студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина зрозуміли, що успішна стратегія розвитку підприємства – це наполеглива праця, самовдосконалення та відповідальність.
 
Автор: Олена Панасенко, староста групи МАУБ-41

Фотозвіт: