» » Завершила роботу Міжнародна мовна школа в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

Завершила роботу Міжнародна мовна школа в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

Дата: 8-12-2017, 16:01 | Автор:

Щоб бути конкурентним у цьому світі кожен має володіти іноземними мовами, адже це розкриває перед нами нові можливості і робить багатшим наш духовний світ.
  Learning English is fun! Під таким девізом відбувалися заняття в  Міжнародній мовній школі в Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина на кафедрі міжнародних економічних відносин. В роботі школи взяли участь студенти спеціальності: «Міжнародні економічні відносини» та учні старших класів загальноосвітніх шкіл №3, 5, 1, 20 м. Тернополя разом із вчителями Васько О.І., Борис І.Я. та Дідик О.В.
  Це був насправді інтенсивний, пізнавальний та цікавий тренінг з розвитку спонтанного мовлення англійською мовою. Найбільше сподобалось ефективне живе спілкування з носіями мови, волонтерами Корпусу миру (з Zane Frayner, Christian Devey, Christopher Hill, Harris Swasey, Porter Bradford , Grant Aslanyan ) та навчання за допомогою інноваційних методів. 
В кінці роботи Міжнародної мовної школи усі учасники отримали сертифікати та висловили побажання про доцільність проведення і надалі подібних заходів. 
 
ФОТОЗВІТ: