» » Онлайн-лекція професора Університету Гренобль-Альпи (Франція)

Онлайн-лекція професора Університету Гренобль-Альпи (Франція)

Дата: 13-12-2017, 14:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою ефективного обміну досвідом, науковими напрацюваннями, налагодження дієвої співпраці між професорсько-викладацьким колективом кафедри обліку у виробничій сфері факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету та Університетом Гренобль-Альпи (Франція) за підтримки ректора ТНЕУ професора Андрія Крисоватого 11 грудня 2017 року о 12.00 год. у залі засідань ректорату відбулася онлайн-лекція на тему: «An alternative to financial regulation: Financial stability as a public good», яку прочитав професор Faruk ULGEN (Grenoble Faculty of Economics-University Grenoble Alpes).
 
У відеоконференції взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Григорій Монастирський, проректор з наукової роботи Зеновій-Михайло Задорожний, декан факультету обліку і аудиту Валентина Панасюк, в. о. завідувача кафедри обліку у виробничій сфері Наталія Починок, професорсько-викладацький колектив кафедри обліку у виробничій сфері, бакалаври та магістри факультету обліку і аудиту. Учасники взяли активну участь в обговоренні лекції.
 
Контактною особою відеоконференції виступила к. е. н., викладач кафедри обліку у виробничій сфері Світлана Галещук.
 
Модератором відеоконференції виступила в. о. завідувача кафедри обліку у виробничій сфері Наталія Починок.
 
Учасники відеоконференції домовилися про продовження співпраці між університетами в науковій, навчальній та інших сферах діяльності.
 
Очікуємо нових заходів та цікавих зустрічей!