» » Міжнародні стажування у Болгарії

Міжнародні стажування у Болгарії

Дата: 14-12-2017, 13:00 | Автор:

       Міжнародне стажування є безумовно можливістю отримання нового досвіду, удосконалення професійних знань, умінь і навичок за фахом, підвищення інтелектуального і культурного рівня, а також хороша мовна практика. Це можливість реалізуватися і знайти упевненість у власних силах, адже стажист повинен у всьому покладатися на себе, починаючи від побуту і закінчуючи рішенням професійних питань, що виникають під час стажування. 
  Саме таку можливість мають студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». 7 грудня 2017 року викладачами кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу була організована зустріч з представниками компанії «Інтернобмін» з сонячної Болгарії для ширшого ознайомлення з перспективами зимового та літнього стажування у Болгарії.
  Студентам запропонована програма, котра надає чудову можливість пройти стажування та отримати практичний досвід роботи у сфері hospitality в Болгарії з метою набуття нових знань та вивчення новітніх технологій. Час, проведений у культурному середовищі іншої країни, надає безцінний закордонний досвід, можливість працювати в найпрестижніших закладах зимових гірськолижних та літніх приморських курортів Болгарії.
  Безумовно для кожного молодого фахівця спеціальності  «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» можливість стажування за кордоном, це, без сумніву, новий важіль для подальшого професійного зростання, а іноді і початок стрімкої кар'єри!
 ФОТОЗВІТ: