» » Урочисте засідання вченої ради ТНЕУ

Урочисте засідання вченої ради ТНЕУ

Дата: 15-12-2017, 19:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 грудня у Тернопільському національному економічному університеті відбулося урочисте засідання вченої ради закладу вищої освіти. Захід розпочався із святкового вітання від творчого колективу відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ. Через пісню та віршовані віншування молодь бажала усім здоров’я, благополуччя, миру та добробуту в Новому році.
                         
Традиційним стало вручення почесних нагород і відзнак професорсько-викладацькому колективові та студентам університету. Вітаючи колег, ректор університету Андрій Ігорович Крисоватий зауважив: «Пишаюся, що своєю сумлінною і наполегливою працею ви утверджуєте високий статус Тернопільського національного економічного університету!»
 
Також під час засідання вченої ради відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом і Агрохолдингом «Мрія». Цей Меморандум спрямований визначити сфери та механізми взаємовигідної і тривалої співпраці сторін задля спільного здійснення соціально-економічних перетворень та утвердження громадянських цінностей у галузях інноваційно-інвестиційної діяльності, консультування, професійної підготовки та вищої освіти.
 
Меморандум підписали ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий і генеральний директор Агрохолдингу «Мрія» Саймон Чернявський. Присутні мали нагоду переглянути відеоролик про візит студентів закладу вищої освіти в Агрохолтинг «Мрія».