» » Дарунки для вихованців дитячого будинку в с. Нове село від колективу ФЕУ

Дарунки для вихованців дитячого будинку в с. Нове село від колективу ФЕУ

Дата: 20-12-2017, 10:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Даєш – отримуєш. Кожен із нас повинен усвідомлювати свою важливість для інших. У суботу, 16 грудня, студенти факультету економіки та управління на чолі з деканом Віктором Михайловичем Островерховим вирушили до дитячого будинку в с. Нове село.
                                        
Саме там молодь чекали 120 дітей – 120 особистостей, 120 посмішок, 120 щирих сердець, які раділи безкорисливій роботі студентів.

Веселі ігри, теплі розмови, солодкі подарунки і невимовна кількість позитиву. Цим дітям не бракує сил, бо вони надто рано стали дорослими.

Колектив ФЕУ дякує усім, хто долучився до цього дійства і нагадує кожному – потрібно усвідомити, що саме ми можемо зробити цей світ кращим. До акції долучилися всі студенти факультету економіки та управління, професорсько-викладацький колектив кафедр факультету, методисти, декан – Островерхов Віктор Михайлович та заступник декана – Коцур Андрій Семенович.
 
ФЕУ запевняє: «Це була наша не остання поїздка – попереду у нас багато планів, так що не будьте байдужими і долучайтеся. Якщо можеш подарувати добро, то даруй без сумніву!»