» » Онлайн-лекція консультанта Світового Банку Анети Вілк-Лис (Республіка Польща)

Онлайн-лекція консультанта Світового Банку Анети Вілк-Лис (Республіка Польща)

Дата: 22-12-2017, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 20 грудня на запрошення декана факультету обліку і аудиту Панасюк В.М. і в.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу Адамик О.В онлайн-лекцію на тему: «Audit software-based methodologies – how is technology transforming the audit» прочитала консультант Світового Банку Анета Вілк-Лис.
 
Раніше доповідач долучалася до циклу семінарів, організованих Аудиторською Палатою України у рамках проекту STAREP за підтримки Світового Банку та Європейського Союзу.
 
Професорсько-викладацький колектив кафедри аудиту, ревізії та аналізу і студенти старших курсів взяли активну участь в обговоренні лекції. У ході дискусії піднімалися питання реформування аудиторської діяльності в Україні в умовах імплементації Європейського законодавства та комп’ютеризації. Проведено паралелі щодо проблем провадження аудиту в Польщі та Україні.
 
В.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу Адамик Оксана Василівна подякувала за цікаву та актуальну дискусію, а також висловила сподівання на продовження співпраці в науковій, навчальній та інших сферах діяльності.