» » Студенти-другокурсники зіграли у ділову гру «Державні запозичення та їх вплив на фінансову стабільність та боргову безпеку держави»

Студенти-другокурсники зіграли у ділову гру «Державні запозичення та їх вплив на фінансову стабільність та боргову безпеку держави»

Дата: 8-05-2018, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П'ятого травня 2018 року в рамках впровадження у навчальний процес сучасних інноваційних методик викладання та в межах вивчення дисципліни «Фінанси» відбулася ділова гра за участі студентів 2 курсу на тему: «Державні запозичення та їх вплив на фінансову стабільність та боргову безпеку держави».
 
Організаторами заходу виступили викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія к.е.н., доцент Б. С. Шулюк та к.е.н., старший викладач  О. В. Петрушка.
 
Учасниками інтелектуальної гри були 4 команди: «Фаворити фінансів», «Внуки Парето», «Шерлок» та «Дружба», які представляли інтереси таких академічних груп: ОПД-21, Т-21, ОДС-21 та ОЕЕ-21.
 
Студенти ознайомилися з умовами та правилами інтелектуального батлу, який складався із трьох раундів: «Представлення команди», «Експрес опитування», «Розв’язання кросворду». Упродовж заходу в аудиторії панувала дружня атмосфера, яка сприяла активному залученню усіх присутніх до гри.
 
За результатами інтелектуальної битви переможцями стали учасники команди «Шерлок», які набрали найбільшу кількість балів – 19. Друге, третє та четверте місця відповідно здобули команди «Внуки Парето» (14 балів), «Фаворити фінансів» (11 балів) та «Дружба» (10 балів).
 
Студенти усіх команд показали високий рівень логічного мислення, неабиякі творчі здібності, швидку реакцію та уміння нестандартно мислити.
 
Підсумовуючи результати ділової гри, викладачі кафедри О. В. Петрушка та Б. С. Шулюк зазначили, що подібні заходи безумовно сприяють кращому засвоєнню пройденого матеріалу, а також формують у студентів навички професійного мислення, миттєвого реагування на зовнішні фактори впливу та прийняття виважених рішень.
 
Студенти та викладачі відзначили, що ділова  гра стала справжнім святом, адже була не тільки пізнавальною для усіх присутніх, але й принесла у навчальну аудиторію позитив та хороший настрій!