» » До ТНЕУ завітала голова Державної казначейської служби України Тетяна Ярославівна Слюз

До ТНЕУ завітала голова Державної казначейської служби України Тетяна Ярославівна Слюз

Дата: 17-05-2018, 20:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 травня 2018 року до Тернопільського національного економічного університету завітала його випускниця – голова Державної казначейської служби України Тетяна Ярославівна Слюз. Гостю у стінах альма-матер вітали адміністрація закладу вищої освіти на чолі з ректором Андрієм Ігоровичем Крисоватим, професорсько-викладацький колектив, студенти, а також учасники ХІІІ Генеральної асамблеї студентів України, яка проходить на базі ТНЕУ.
 
Тетяна Ярославівна Слюз спільно з Андрієм Ігоровичем Крисоватим прочитали лекцію під відкритим небом для молоді й викладачів ТНЕУ. Тема лекції звучала «Лідер. Успіх. Кар’єра», отож юнаки та дівчата отримали декілька цінних порах про те, яким повинен бути справжній лідер і як досягнути успіху. Слухачів запевнили, що необхідно вміти брати на себе відповідальність, бути готовим до конструктивної критики, постійно працювати над власним розвитком, бути комунікабельним, мати власну думку, а також, що важливо, старатися завжди концентруватися на позитиві.
 
Поспілкуватися з головою Державної казначейської служби України мали нагоду й представники професорсько-викладацького колективу факультету обліку і аудиту та факультету фінансів. Колеги обговорили дискусійні напрями діяльності ДКСУ.
 
Цікавим і креативним для усіх став флешмоб з нагоди Дня вишиванки в Україні, організований колективом факультету обліку і аудиту.
 
Днями у Тернопільському національному економічному університеті відбулося відкриття виставки робіт художника-модерніста Володимира Чорнобая, тому Т. Я. Слюз заром з А. І. Крисоватим завітали до виставкової зали ТНЕУ, аби оглянути експозицію і дізнатися декілька цікавих фактів про митця та техніку написання картин.
 
Спілкуючись з командою студентського телебачення TNEU-TV, Тетяна Ярославівна поділилася спогадами зі студентського життя, розповіла про тодішні захоплення, мрії про майбутню кар’єру, а також розповіла, якою на її думку, повинна бути формула успіху.
 
Надзвичайно неординарною та колоритною стала зустріч гості зі студентами-іноземцями Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.
 
Висловлюємо подяку голову ДКСУ Тетяні Ярославівні Слюз за насичений візит і радо очікуємо нових зустрічей.