» » “Подорож – це єдина річ, купуючи яку багатієш!”

“Подорож – це єдина річ, купуючи яку багатієш!”

Дата: 5-06-2018, 14:39 | Автор:

   Саме такого висновку дійшли студенти груп Т-31, Т-32 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, відвідавши тренінг з курсу "Організація екскурсійних послуг”, координатором якого був співвласник туристичної агенції "Казка мандрів” Ярослав Гарбич. 
  Приємною несподіванкою для учасників стала інформація, що відомий практик зі сфери туризму Ярослав Гарбич є випускником Україно-греко-британського факультету міжнародної економіки і туризму ТНЕУ!
  Ярослав Гарбич підкреслив, що туристичний бізнес – це поєднання війни та спорту. Агресивний збут, атакуючий маркетинг, партизанський рекрутинг вже стали звичними "військовими” тактиками багатьох туристичних компаній. Проте сучасний постіндустріальний етап розвитку економіки вимагає не лише жорстких прагматичних бізнес-інструментів. Цей етап спонукає до використання  новітніх підходів до ведення туристичного бізнесу.
  Жвава дискусія серед учасників заходу розгорнулась навколо таких питань як: специфіка ведення туристичного бізнесу в українських реаліях; інноваційна практика управління у вітчизняній туристичній сфері; найвідоміші туристичні об’єкти Західної України.
  Ярослав Гарбич додав, що наполегливість - це 90% успіху. Він порадив всім присутнім бути готовими до змін, розвиваючи при цьому нестандартність мислення і адаптивність. 
  Тренінг пройшов у формі дискусії, в якій студенти брали активну участь, ставлячи гостю різнопланові запитання. Ярослав Гарбич відзначив високий рівень обізнаності студентів, їх ініціативність та прагнення імплементувати успішний досвід туристичних компаній у власну туристичну практику.
  Студенти щиро дякують своєму викладачу Нагарі Марині Борисівні, (к.е.н., доценту кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ) та Ярославу Габричу за таку цікаву зустріч.
  В кінці тренінгу Ярослав Гарбич порадив усім присутнім завжди ставити перед собою ціль та ніколи не зупинятись на досягнутому!
 
Автор: М. Б. Нагара, к.е.н., доцент кафедри міжнародного туризму і готельного бізнеcу!
 
Фотозвіт: