» » Мозаїка заходів на ФОА з нагоди Дня факультету

Мозаїка заходів на ФОА з нагоди Дня факультету

Дата: 11-06-2018, 14:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 31 травня 2018 р. у м. Тернопіль відбулася непересічна подія для науковців та практиків, яким небайдужі перспективи розвитку бухгалтерського обліку, фінансової звітності, економічного контролю й аналізу, статистики – V Міжнародна науково-практична конференція «Стан і перспективи розвитку обліково-інформаційної системи в Україні». Наше місто вітало поважних гостей майже з усіх куточків України та зарубіжжя.
 
4 червня 2018 року на факультеті обліку і аудиту відбувся благодійний ярмарок, метою якого стала підтримка та розвиток талановитих дітей. У ярмарку взяли участь викладачі та студенти, які приготували багато смаколиків. Під час доброчинного заходу було зібрано 9000 грн, які передані талановитим діткам.
 
З нагоди Дня факультету обліку і аудиту було організовано футбольну гру між студентами. У результаті дружньої спортивної зустрічі перемогли магістри першого року навчання. Колектив ФОА запевняє, що вони – найкращі, й пишається своїми вихованцями!
 
4 червня у тренінг-студії в рамках відзначення Дня факультету обліку і аудиту  відбувся вечір поезії про кохання і творчість Ліни Костенко. Ініціаторами цього заходу виступили студенти другого курсу за підтримки декана факультету, кандидата економічних наук, доцента Валентини Миколаївни Панасюк.
 
Упродовж вечора вірші Ліни Костенко майстерно читали студентки І. Ботарева, Н. Луб, К. Маковська, Н. Волинська, К. Бондар, Ю. Вдовина, В. Загірська та інші.
 
Гостями на святі поезії були поетеси Ганна Назарків з Козови та Тамара Гнатович з Тернополя.
 
5 червня з нагоди Дня факультету в тренінг-студії, у затишній родинній атмосфері, відбулося вручення грамот і подяк викладачам факультету обліку і аудиту.