» » На юридичному факультеті стартує проект для учнів старших класів ЗОШ та студентів ЮФ «Молодіжний рух інноваторів «Генерація Z»!

На юридичному факультеті стартує проект для учнів старших класів ЗОШ та студентів ЮФ «Молодіжний рух інноваторів «Генерація Z»!

Дата: 22-11-2018, 09:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Якщо ти розумний, амбітний, творчий, готовий впевнено йти до своєї мети, з легкістю долати будь-які перешкоди та досягати успіху, приєднуйся до нашої команди!

                          

У рамках проекту передбачається проведення таких інтерактивних заходів:

– Тренінги та трансформаційні ігри на розвиток комунікативних навичок, ораторської майстерності, впевненості в собі, уміння переконувати, креативності, логіки, тайм-менеджменту, team-білдінгу, емоційного інтелекту, навичок захисту від маніпуляцій, розвиток асертивного мислення тощо;

– Тренінги професійного спрямування;

– Профорієнтаційні платформи для учнів ЗОШ;

– Екскурсійні навчальні тури в університети України та за кордон;

– «Cup of coffee» – вдосконалення англійської мови в неформальній обстановці;

– Підготовка до участі та перемоги в різноманітних наукових та практичних заходах (олімпіадах, конкурсах, грантах, турнірах тощо);

– «SturtUp – проект» – розробка та супровід інноваційних проектів учасників, допомога у просуванні проектів на рівні університету, міста, області, країни.

 

Заповнюй заявку та отримай неоціненний досвід розвитку потенціалу людей нової генерації, сформований соціальний інтелект, навички майбутнього, портфель ключових професійних компетенцій.

 

Ми чекаємо саме на ТЕБЕ!

 

Заявка:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5B8oI1cn9R57jjhWzpF7F3e5mbSvGjYVRYs6IKFx_L4KreA/viewform?fbclid=IwAR0Py4cf189UN6_ODdNV4PHk3HWxTDb4XaO8iGK76d5pwimZGIikITC4D2o