» » «School&College Battle» на факультеті фінансів ТНЕУ

«School&College Battle» на факультеті фінансів ТНЕУ

Дата: 28-11-2018, 15:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У вівторок, 27 листопада 2018 року, в рамках проведення Тижня англійської мови на факультеті фінансів з ініціативи кафедри податків та фіскальної політики відбулися фінансові ігри «School&College Battle»,  у яких взяли участь учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста Тернополя та студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ.

 

Дійство розпочалося з представлення назви та гасла кожної з команд і продовжилося розв’язанням цікавих кросвордів, складанням економічних термінів та географічних  карт. Активно, енергійно та впевнено учасники впоралися із поставленими завданнями та гарний настрій був гарантований усім. Ця подія розширила уявлення майбутніх фахівців із фінансів, банківської справи та страхування не тільки про можливу майбутню професію, але й допомогла вдосконалити свої комунікативні англомовні компетентності, в тому числі що і стосується спеціальної фінансової термінології.

 

Водночас цей день був вдалим як для викладачів, так і студентів факультету фінансів, оскільки гостем була представник науково-дослідного центру «Раян» Шерон Джойс Аккола, яка поділилася своїми думками та міркування стосовно навчання у вищій школі, актуальних проблем України та Сполучених Штатів Америки.