» » Завершилися курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою) для бійців АТО

Завершилися курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою) для бійців АТО

Дата: 13-12-2018, 14:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  З 11 червня по 10 грудня 2018 року на базі Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій тривали інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою) для 40 осіб – мешканців м. Тернополя та Тернопільського району, які брали участь в Антитерористичній операції, з числа бійців добровольчих батальйонів, військовослужбовців ЗСУ, Нацгвардії та інших силових структур. 


Підготовка слухачів Центру здійснювалася за комунікативною програмою поглибленого вивчення з використанням сучасних мультимедійних засобів. Після завершення курсів слухачі отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації, а також сертифікат про рівень володіння англійською мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти. 


Ця подія стала можливою завдяки реалізації соціальних програм підтримки учасників Антитерористичної операції  та за сприяння Управління соціальної політики Тернопільської міської ради, Управління соціального захисту населення Тернопільської районної державної адміністрації, а також співпраці між ветеранськими організаціями і ТНЕУ, який не тільки має величезний досвід професійної та соціальної адаптації колишніх та діючих військових (проект «Україна-Норвегія», Бізнес-школа для ветеранів АТО), але й активно співфінансує подібні довгострокові освітні акції.

 
Учасники Проекту висловлюють щиру подяку ректору та професорсько-викладацькому колективу ТНЕУ, а також Управлінню соціальної політики Тернопільської міської ради та Управлінню соціального захисту населення Тернопільської районної державної адміністрації за можливість професійної перепідготовки та активну життєву позицію у справі соціальної адаптації ветеранів АТО.