» » Відбулася презентація бібліографічного покажчика «Наукові праці викладачів кафедри цивільного права і процесу»

Відбулася презентація бібліографічного покажчика «Наукові праці викладачів кафедри цивільного права і процесу»

Дата: 19-12-2018, 16:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 грудня 2018 року на юридичному факультеті ТНЕУ відбулася презентація бібліографічного покажчика «Наукові праці викладачів кафедри цивільного права і процесу». Укладачами якого є працівники інформаційно-бібліографічного відділу В. В. Гриськів та Г. О. Кругляк. Бібліографічне видання містить відомості про праці викладачів та професорів кафедри цивільного права і процесу ТНЕУ.

 

Основна мета покажчика – ознайомлення читачів із науковими дослідженнями вчених, популяризація досягнень юридичних наук, створення інформаційної бази для вивчення окремих наукових дисциплін і збереження інформації для прийдешніх поколінь.

 

З вітальним словом виступив завідувач кафедри цивільного права і процесу доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України І. Р. Калаур.

 

Покажчик буде корисним як для молодих науковців та студентів, так і для широкого кола досвідчених викладачів та працівників у галузі права. З електронною версією видання можна ознайомитися на сайті Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ в розділі Ресурси бібліотеки, бібліографічні покажчики.