» » У ТНЕУ організували тренінги для координаторів із методичної роботи та координаторів із забезпечення якості вищої освіти

У ТНЕУ організували тренінги для координаторів із методичної роботи та координаторів із забезпечення якості вищої освіти

Дата: 13-02-2019, 16:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 лютого 2019 року з ініціативи колективу відділу моніторингу якості освіти та методичної роботи було проведено цикл тренінгів для координаторів із методичної роботи та координаторів  із забезпечення якості вищої освіти. Розпочав низку тренінгових заходів перший проректор ТНЕУ Шинкарик Микола Іванович, який акцентував увагу присутніх на потребі застосування інноваційних інструментів якості в освітній діяльності для забезпечення студентоцентрованості та інтенсифікації параметрів якості підготовки здобувачів вищої освіти.

 

Начальник відділу моніторингу якості освіти та методичної роботи Шандрук Сергій Костянтинович  надав детальні роз’яснення стосовно нових ліцензійно-акредитаційних вимог до започаткування та провадження освітньої діяльності, зокрема показників видів і результатів професійної діяльності за спеціальністю, яка застосовується до визнання кваліфікації відповідної спеціальності.

 

Для координаторів із методичної роботи працівники відділу моніторингу якості освіти та методичної роботи Гирила О. М. та Іванова С. С.  надали низку практичних інструментів щодо формування та активізації методичної роботи кафедр у розрізі освітніх програм.  Задля активізації процесу побудови внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності працівники відділу моніторингу якості освіти та методичної роботи Овсянюк-Бердадіна О. Ф. та Біскуп  В. С. разом із координаторами із забезпечення якості вищої освіти сформували перелік заходів, які будуть реалізовані у структурних підрозділах  ТНЕУ.