» » День Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ!

День Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ!

Дата: 8-05-2019, 18:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 7 травня 2019 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ відбулося справжнє свято! Дирекція, викладачі та студенти святкували 8-му річницю з Дня народження коледжу, та з приємністю запросили абітурієнтів, а також їхніх батьків розділити свято, адже одночасно відбулись і День відкритих дверей для охочих навчатись у нас.

Дійство розпочалося з благословіння Архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора та спільної молитви. Виступ продовжили дирекція, викладачі та студенти КЕПІТ.Цей колектив, який налічував  понад 60 чоловік, виконав «Молитву за Україну».

З вітальним словом виступив Перший проректор ТНЕУ, кандидат фізико-математичних наук, доцент Шинкарик Микола Іванович, який вручив нагороди та щиро вітав від адміністрації Тернопільського національного економічного університету.

З приємністю звучали вітальні слова і директора КЕПІТ ТНЕУ к.е.н., доцента Мартинюка Василя Федоровича , який звернувся з любов’ю та щирими словами до усіх присутніх.

У святковому заході брали участь вокально-інструментальний ансамбль «Рідні галичани», виконавши різнопланові цікаві твори. Виступ солістки-вокаліста Роксолани Залізняк душевно та професійно зацікавила усіх фінальною піснею. Прекрасний танцювальний дует Аліни Калашник та Володимира Лобура, які своїми вміннями ділились і навчали своїх молодших друзів з танцювального ансамблю. Також Анастасія Жіденкова та Анжеліка Васюк читали вірші, що зворушили кожного глядача до сліз.

Щиро вдячні усім глядачам, які розділили з нами свято!