» » Урочисте відкриття курсів підвищення кваліфікації державних службовців

Урочисте відкриття курсів підвищення кваліфікації державних службовців

Дата: 4-06-2019, 15:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося урочисте відкриття курсів підвищення кваліфікації державних службовців – начальників управлінь (відділення) Державної казначейської служби України у районах, районах у містах, містах обласного значення за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», які в черговий раз відбуваються на базі Тернопільського національного економічного університету.

На курси до файного міста Тернопіль приїхали 60 представників з усіх куточків України та її столиці – м. Київ.

З вітальним словом до присутніх звернулися начальник ГУ ДКСУ у Тернопільській області Гринчишин Петро Семенович та директор Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ Брич Василь Ярославович, який, зокрема, передав слухачам вітання від ректора ТНЕУ, проф. Крисоватого А. І.

Щодо питань організації курсів підвищення кваліфікації слухачів проінформував заступник директора ННІІОТ, начальник відділу післядипломної освіти та підвищення кваліфікації Квасовський Олександр Романович. Про особливості екскурсійної програми на вихідних і у вечірній час розповів заступник директора ННІІОТ Гунько Сергій Іванович.

У період з 04 по 13 червня 2019 року учасники курсів матимуть змогу прослухати цікаві та змістовні лекції як провідних науково-педагогічних працівників університету, так і професіоналів з Центрального апарату Державної казначейської служби України.

Бажаємо слухачам гармонійного поєднання професійного навчання зі змістовним відпочинком у вільний від занять час!