» » Науковці ТНЕУ взяли участь у конференції в м. Братиславі (Словаччина)

Науковці ТНЕУ взяли участь у конференції в м. Братиславі (Словаччина)

Дата: 5-06-2019, 15:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Науковці Тернопільського національного економічного університету взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій» в м. Братиславі (Словаччина). Наш заклад вищої освіти є співорганізатором даного заходу. У процесі підписання договору про співпрацю ректор Вищої школи економіки, менеджменту та публічного адміністрування в Братиславі Віра Цібакова висловила слова щирої вдячності ректору ТНЕУ Андрію Крисоватому та проректору Оксані Десятнюк за співпрацю та високий рівень організації міжнародної конференції. Під час поїздки учасники мали змогу ознайомитися з діяльністю закладів вищої освіти Словаччини та Австрії, культурною й історичною спадщиною цих країн.


Oксана Тулай, професор: Поїздка та виступ на міжнародній конференції – це завжди відповідально. Особлива відповідальність, коли рідний університет виступає співорганізатором такого міжнародного заходу. Щоб зробити поїздку корисною і незабутньою, ми підготували насичену програму. Вона передбачала візити до європейських закладів вищої освіти, у тому числі відомого Віденського університету (Австрія) та Віденського економічного університету (Австрія). Нам вдалося побувати в Австрійській національній бібліотеці, Парламентській бібліотеці Австрії, відвідати палацовий комплекс Шенбрунн (Австрія), випити знаменитої віденської кави, прогулятися вулицями Відня, Братислави та вечірнього Будапешта.

Ірина Сидор, доцент: Враження від поїздки просто переповнюють. Неймовірна атмосфера спілкування, доброзичливість, розширення наукових горизонтів, нові знайомства і обмін науковими поглядами. Сподіваюсь такі поїздки стануть доброю традицією в нашому університеті.

Ірина Мартусенко, доцент: Величезна вдячність всім організаторам за цей шанс. Конференція збагатила інтелектуально, подорож підняла духовність, а люди, які були поруч подарували неповторні емоції віри, добра та надії. Дух Тернопільського національного економічного  університету в поєднанні з витонченістю Відня, сучасністю Братислави та традиціями  Будапешту забезпечили неповторність вражень та приємний післясмак конференції та подорожі. Поєднання науки та краси стало візитівкою нашої міжнародної конференції у Братиславі.

Наталія Карпишин, доцент: Поїздка збагатила мене як в науковому, так і в духовному плані. Мені вдалось поспілкуватись не лише з науковцями на різні еконономічні теми, а й  відпочити душею, відвідуючи історичні, красиві місця Відня, Булапешта й Братислави. Подивитись в яких умова навчаються іноземні студенти, що можна покращити а нас, а що зберегти, адже в наших закладах вищої освіти є потенціал для розвитку і успішного навчання. Потрібно лише постійно навчатись і розширювати свій кругозір. 

Наталія Васаженко, доцент: Міжнародна конференція продемонструвала високий рівень всіх учасників, відданість науці та відкритість до розвитку й інтеграції ТНЕУ у світовий науково-культурний простір. Ми отримали унікальну можливість знайомства з Братиславською школою економіки, менеджменту та публічного адміністрування, Віденськими історико-архітектурними перлинами та колоритом Будапешту.

Олена Карась, доцент:  Конференція безумовно вдалася і була корисною для учасників-науковців. Дружня обстановка, грамотні доповідачі, приємна атмосфера, актуальні і цікаві доповіді. Все було на висоті: і організація, і зміст. 

Дізналася багато нової та корисної інформації, як в науковому плані так і в культурному, а також завела нові знайомства і контакти. Дякую організаторам!

Мар’яна Кравчук, доцент:  І організація, і конференція, і екскурсії... ВСЕ СУПЕР! А найголовніше – це фантастичний колектив!

Оксана Квасниця, доцент:  Враження від культурно-освітньої й наукової мандрівки з нашою університетською родиною переповнюють! Знову хочу повернутися ц Відень, відчути конференційну атмосферу Братислави та побувати у нічній казці Європи – Будапешті!

Світлана Коваль, доцент: Ділова і водночас дружня атмосфера панувала на конференції, де учасники мали змогу обмінятися думками та результатами досліджень, здобули ідеї для подальших наукових пошуків. Цікаво було побувати в австрійських університетах, прогулятись Віднем та Братиславою, вдихнути  нічне повітря Будапешта. Буду з нетерпінням чекати зустрічі на конференції у наступному році!