» » Курси підвищення кваліфікації державних службовців

Курси підвищення кваліфікації державних службовців

Дата: 13-06-2019, 16:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

   У період з 4 по 13 червня 2019 року Тернопільський національний економічний університет гостинно прийняв у своїх стінах слухачів курсів підвищення кваліфікації державних службовців – начальників управлінь (відділень) Державної казначейської служби України у районах, районах у містах, містах обласного значення за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». На курси до файного міста Тернополя приїхали 60 очільників територіальних органів казначейства з усіх куточків України.

Слухачі мали можливість прослухати лекції науковців університету, працівників Центрального апарату Державної казначейської служби України, обмінятися досвідом під час неформального спілкування.

Під час урочистої церемонії вручення свідоцтв з вітальним словом виступив начальник Головного управління Державної казначейської служби у Тернопільській області Петро Семенович Гринчишин, який подякував усім за  єдність та професіоналізм. «Мені дуже приємно, що таке поважне товариство приїхало до Тернополя, щоб обмінятися досвідом та отримати нові знання. Я щиро вдячний кожному за згуртованість, позитивні емоції та дружню атмосферу, а особливо хочу подякувати Голові Державної казначейської служби України Тетяні Ярославівні Слюз за особливу турботу і опіку професіоналізм та людяність. Також дякую ректору ТНЕУ А.І. Крисоватому та професорсько-викладацькому колективу за увагу та гостинність», - сказав Петро Семенович.

Василь Ярославович Брич – директор ННІІОТ, передаючи вітання від адміністрації ТНЕУ, запросив усіх ще раз відвідати Тернопіль й університет та  насолодитися особливою атмосферою Галицького Поділля. До присутніх звернулася Тетяна Іванівна Зарубіна – начальник управління Державної казначейської служби України у Дарницькому районі міста Києва, подякувала всім присутнім за організацію та проведення курсів, підтримку та атмосферу взаєморозуміння, професіоналізм й опіку з боку університету та Головного управління Державної казначейської служби у Тернопільській області.

На завершення святкового дійства від слухачів курсів підвищення кваліфікації виступила староста групи Левицька Ганна Іванівна – начальник управління Державної казначейської служби у Гусятинському районі:«Хочемо від усього колективу слухачів курсів підвищення кваліфікації Державних службовців щиро подякувати Тетяні Ярославівні Слюз за турботу та людяність, Андрію Ігоровичу Крисоватому за теплий прийом у стінах університету, Петру Семеновичу Гринчишину за сприяння та гарну організацію курсів, а особливо дякуємо заступнику директора ННІІОТ Олександру Романовичу Квасовському, за клопітку працю разом з нами в аудиторіях, щоденний супровід групи, безвідмовність у вирішені колективних питань, особисту прихильність та порядність».