» » До ТНЕУ завітав Почесний Консул Литовської Республіки в м. Тернопіль та Тернопільській області

До ТНЕУ завітав Почесний Консул Литовської Республіки в м. Тернопіль та Тернопільській області

Дата: 11-09-2019, 15:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках Першого міжнародного тижня у ТНЕУ з робочим візитом побував Почесний Консул Литовської Республіки в м. Тернопіль та Тернопільській області Ярослав Візняк.

 

Гість зустрівся зі студентами освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільну комунікації та регіональні студії» Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина та розповів про розвиток дипломатичних відносин між Україною та Литовською Республікою,  а також презентував книгу про Литву.

 

Під час зустрічі з першим проректором ТНЕУ Миколою Шинкариком, проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Оксаною Десятнюк та директором ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Іриною Іващук говорили про реалізацію спільних освітніх, наукових програм для студентів університету та можливості проходження практики у Консульстві Литовської Республіки.

 

Микола Іванович Шинкарик, вітаючи почесного гостя, зазначив: «Нам дуже важливо, щоб студенти нашого університету мали можливість за програмами обміну навчатися в інших університетах, вивчаючи новий досвід».