» » Перший міжнародний тиждень. День п'ятий.

Перший міжнародний тиждень. День п'ятий.

Дата: 13-09-2019, 12:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Перший міжнародний тиждень, організований у Тернопільському національному економічному університеті, підходить до завершення. Сьогодні іноземні партнери закладу вищої освіти читали лекції на різну тематику для студентів та професорсько-викладацького колективу ТНЕУ.

 

Директор Центру глобального менеджменту та міжнародних програм (Коледж бізнесу та адміністрування) Державного Університету Кент Роберт Хісріч (Robert D. Hisrich) прочитав лекцію на тему: «Глобальний підприємець: характеристики та рішення бути першим».

 

Під час воркшопу Liz Shchepetylnykova, Education USA Senior Advisor, розповіла про особливості формування конкурентоспроможної аплікації на освітні та дослідницькі програми в США.

 

В Україно-Німецькому навчально-дослідницькому центрі відбулася лекція Carsten Wolff, Dortmund University of Applied Sciences and Arts, Germany, а професор Libor Dostalek, Institute of Applied Informatics, University of South Bohemia, Czech Republic, прочитав лекцію на тему: «Uniting Science and Humanities for the Reconstruction of Lost Cultural Heritage Sites and Landscape».

 

Перший міжнародний тиждень у ТНЕУ завершився цікавою поїздкою учасників до Збаразького замку.

 

Усі учасники Першого міжнародного тижня отримали відповідні сертифікати. Дякуємо зарубіжним партнерам та гостям ТНЕУ за продуктивну роботу, цікаві лекції та практичні заняття. Переконані, що дружні відносини, які склалися між нами, будуть довготривалими, а співпраця дієвою та ефективною.