» » У ТНЕУ перебувала делегація ТОВ «СЕ Борднетце – Україна»

У ТНЕУ перебувала делегація ТОВ «СЕ Борднетце – Україна»

Дата: 17-09-2019, 12:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках роботи учасників Першого міжнародного тижня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та ТОВ «СЕ Борднетце – Україна». З цієї нагоди у ТНЕУ перебувала офіційна делегація концерну «SEBN UA» у складі технічного директора, почесного консула Німеччини у Чернівцях Олександра Шлампа та керівника відділу персоналу Юлії Слободянюк.

 

Гості мали нагоду поспілкуватися з представниками Україно-Німецької факультет-програми, зокрема: професором кафедри міжнародної економіки Євгеном Савельєвим, завідувачем кафедри міжнародної економіки Віталіною Куриляк, керівником Україно-Німецької факультет-програми ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ольгою Царик та директором Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Ольгою Лужецькою.

 

Під час зустрічі обговорювали питання впровадження дуальної освіти у закладах вищої освіти, зокрема для студентів-міжнародників, можливості проходження ними практики на підприємстві «СЕ Борднетце – Україна», а також перспективи ефективної співпраці у майбутньому.