» » СПІВПРАЦЯ З ТК «БУКОВЕЛЬ» - ЦЕ ІНІЦІАТИВНА РОБОТА ТА КРЕАТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК

СПІВПРАЦЯ З ТК «БУКОВЕЛЬ» - ЦЕ ІНІЦІАТИВНА РОБОТА ТА КРЕАТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК

Дата: 18-10-2012, 14:36 | Автор: Кафедра менеджменту ТНЕУ

Протягом 15 жовтня 2012 року в ТНЕУ відбулась зустріч студентів кафедри менеджменту факультету міжнародного бізнесу та менеджменту з представниками гірськолижної та сноуборд школи  «Буковель», в процесі якої студенти отримали інформацію щодо можливостей проходження виробничої практики у ТК «Буковель».

Гірськолижна та сноуборд школа «Буковель» протягом 11 років проводить велику роботу з популяризації здорового способу життя і заняття  гірськолижним спортом серед дорослих та дітей по всій Україні. Їхніми партнерами в цій роботі є Міністерство освіти і науки молоді та спорту України та Федерація гірськолижного спорту України. Школа «Буковель» має відділення на гірськолижних курортах в 7-ми областях України, де працює більше 500 інструкторів з гірськолижного та сноуборд спорту.

Школа «Буковель» проводитиме для студентів кафедри менеджменту теоретичні курси за сучасними програмами навчання по підготовці інструкторів з гірськолижного спорту з подальшим проходженням практики на ТК «Буковель» та можливим працевлаштуванням. Також студентам запропоновано взяти участь у Всеукраїнських студентських змаганнях з гірськолижного спорту «Зимова універсіада 2013».

Студенти кафедри менеджменту вдячні за організовану зустріч та можливість перевірити отримані знання з менеджменту і туризму на практиці, а також за наданий шанс стати частиною молодої та дружньої команди  ТК «Буковель».