» » У ТНЕУ відбулась Конференція трудового колективу

У ТНЕУ відбулась Конференція трудового колективу

Дата: 23-10-2012, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом 19 жовтня 2012 року відповідно до частини 1 статті 39 Закону України «Про вищу освіту» та наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 10.08.2012 року № 281-к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади ректора Тернопільського національного економічного університету», а також листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1/11-15636 від 08.10.2012 року відбулась Конференція трудового колективу Тернопільського національного економічного університету. На порядку денному конференції були вибори ректора вищого навчального закладу.

 

Статутний склад конференції становить 253 делегати. З поважних причин не з’явилось на конференцію 9 делегатів, у голосуванні  взяло участь 243 делегати.

На конференції трудового колективу ТНЕУ були присутні: головний спеціаліст відділу керівних кадрів департаменту роботи з персоналом та керівними кадрами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Бондарчук Сергій Миколайович, заступник голови Наглядової ради ТНЕУ Мац Михайло Йосифович, начальник управління освіти  науки Тернопільської обласної держаної адміністрації Запорожан Іван Григорович, представники ЗМІ.

 

Результати голосування: «за» проголосував 241 делегат, «проти» - 2 делегати. Недійсних бюлетенів не виявлено.

 

Конференція трудового колективу Тернопільського національного економічного університету ухвалила: рекомендувати Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України в якості претендента на вакантну посаду ректора Тернопільського національного економічного університету доктора економічних наук, професора, в.о. ректора Тернопільського національного економічного університету  Юрія Сергія Ілліча.

 

 «Хочу подякувати усім, хто протягом десяти років пліч-о-пліч зі мною допомагав розбудовувати Тернопільський національний економічний університет», - зазначив Сергій Ілліч у своєму виступі. «За цей час найголовніше, що утвердилося у стінах нашого університету, – це дух вільнодумства. Враховуючи думку кожного студента, працівника, викладача, доцента, професора, декана, завідувача кафедри, проректора, ми узгоджуємо усі пропозиції для того, щоб в унісон працював такий значущий освітній заклад, як національний університет». 

 

Сергій Ілліч зауважив, що сьогоднішні успіхи університету – це успіхи вже вчорашнього дня: «Ми повинні дивитися  у майбутнє. Пам’ятати про те, що не сотні студентів заходять в аудиторії, а одиниці. І бачити потрібно кожного студента зокрема, а не десятки груп, тому що за кожною персоналією стоїть особистість. І згодом саме вона нестиме у життя ідеї Тернопільского національного економічного університету».

 

Щиро вітаємо Сергія Ілліча та бажаємо йому міцного здоров’я, Божого благословення, твердої волі, великої духовної сили, невичерпної наснаги та оптимізму!