» » Участь ТНЕУ в програмі Microsoft IT Academy

Участь ТНЕУ в програмі Microsoft IT Academy

Дата: 23-10-2012, 15:46 | Автор:

Тернопільський національний економічний університет із серпня 2012 року є учасником програми Microsoft IT Academy. Участь університету у зазначеній програмі дає можливість використання викладачами, співробітниками і студентами цілого ряду інформаційних ресурсів для навчання, підвищення власної кваліфікації, використання ліцензійного програмного забезпечення Microsoft тощо.

 

З метою загального ознайомлення зацікавлених осіб про можливості програми, специфіку її інформаційних ресурсів та своєчасного належного інформування про будь-які зміни чи появу нових аспектів щодо використання переваг Microsoft IT Academy адміністратором програми розроблено спеціальний веб-ресурс. Його постійна адреса – https://sites.google.com/site/msitacademytneu/.

 

На запропонованому сайті наведено детальні інструкції про можливості програми, специфіку їх використання як викладачами, так і студентами. Сайт перебуватиме в постійному оновленні і доповненні актуальною інформацією.

 

Запрошуємо до ознайомлення з представленою інформацією і використання ресурсів програми Microsoft IT Academy викладачів, співробітників і студентів університету.

 

За більш детальною інформацією можна звертатися до адміністратора програми.

 

 

 

Автор:

доцент каф. ЕКІ,

адміністратор Microsoft IT Academy в ТНЕУ

Мачуга Роман Іванович

т.м. 097-532-08-92, 099-757-59-21

e-mail: roman.machuga@wunu.edu.ua

skype: roman-machuga