» » Навчайся та працюй з АТ "Укрексімбанк"

Навчайся та працюй з АТ "Укрексімбанк"

Дата: 23-10-2012, 16:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні студенти 4-5 курсів! Якщо ви маєте активну життєву позицію, володієте певними знаннями з банківської справи та бажаєте у майбутньому працювати у фінансовій сфері, ця інформація для вас. Пропонуємо вам скористатися можливістю пройти практику в АТ «Укрексімбанк» та розпочати трудову діяльність в команді професіоналів нашого банку.

 

З 1 жовтня 2012 року Укрексімбанк оголошує конкурс для студентів старших курсів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів України «Навчайся та працюй з Укрексімбанком». У рамках конкурсу вам необхідно пройти навчання за базовими продуктами банку та вдало скласти тест. Найуспішнішим учасникам конкурсу буде відкрито двері найнадійнішого банку України для проходження практики і навіть працевлаштування.

 

Ми допоможемо вам отримати перший досвід роботи у банку, підвищити свою вагу як спеціаліста на ринку праці та сформувати себе як професіонала.

 

Для участі у конкурсі зареєструйтеся на офіційному сайті конкурсу www.studyandwork.com.ua та розпочинайте навчання! Потрапити на сайт конкурсу також можна шляхом кліку відповідного банера на корпоративному сайті АТ «Укрексімбанк» www.eximb.com.

 

Термін проведення конкурсу з 1 жовтня по 14 грудня 2012 року.

 

Бажаємо успіхів та до зустрічі в Укрексімбанку!