» » Гуртожитки ТНЕУ – кращі в області

Гуртожитки ТНЕУ – кращі в області

Дата: 26-10-2012, 12:35 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У Тернопільській обласній державній адміністрації підвели підсумки огляду-конкурсу «Кращий студентський та учнівський гуртожиток-2012».

 

Ініціатор його проведення - голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, який у вересні 2012 року дав доручення створити відповідний оргкомітет та провести  огляд-конкурс. Зроблено це з метою узагальнення кращого досвіду з організації житлово-побутових умов проживання, навчання та відпочинку учнівської та студентської молоді.

 

Відтак, переможцями обласного огляду-конкурсу «Кращий студентський та учнівський гуртожиток-2012» серед вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації визначено: Тернопільський національний економічний університет.

 

Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Василь Петрович Гецько вручив диплом та цінний подарунок проректору з науково-педагогічної роботи ТНЕУ Андрію Крисоватому, який запевнив, що невдовзі буде зданий в експлуатацію новий дев’ятиповерховий гуртожиток, у якому в комфортних умовах матимуть можливість проживати 350 студентів ВНЗ.