» » Незвичайний олімпійський урок у ТНЕУ

Незвичайний олімпійський урок у ТНЕУ

Дата: 26-10-2012, 15:38 | Автор:

У сонячну суботу 20 жовтня в ТНЕУ відбувся незвичайний олімпійський урок, адже він був цікавим і для дітей, і для дорослих, тому що дав можливість кожному продемонструвати бадьорість свого духу, впевненість у своїх силах. Найцікавішим на уроці було знайомство з улюбленими видами спорту і справжніми олімпійськими зірками: майстром спорту міжнародного класу, учасницею олімпійських ігор, чемпіонкою Всесвітньої універсіади, багаторазовим призером чемпіонатів Європи, кубків світу, срібним призером чемпіонатів світу Іриною Меркушиною, майстром спорту, чемпіонкою світу серед юніорів, бронзовим призером чемпіонатів Європи, срібним призером чемпіонатів світу, учасницею І Зимових Олімпійських ігор в Інсбруці Анастасією Меркушиною.

 

Щире слово усі учасники і гості олімпійського уроку почули від першого заступника голови Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України Віталія Михайловича Ігнатенка, а діти, котрі в майбутньому неодмінно стануть спортивною елітою краю, отримали ще й подарунки.

 

Бурхливі оплески лунали для учнів 1-А класу ЗОШ № 15 – переможців шкільних змагань, присвячених олімпійському тижню, а також класному керівнику Тетяні Петрівні Онищук, завучу школи Галині Михайлівні Сапун та батькам першокласників.

Свою спортивну майстерність демонстрували фіналісти Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя», команда ТСШ № 3 «Олімпійська зміна» /тренер Любомир Бенцал/; юні гімнасти – вихованці комплексної ДЮСШ № 2 м. Тернополя /тренер Людмила  Ярема/; команда з аеробіки ЗОШ № 10 /керівник Олена Шульгіна/. Серця глядачів завмирали від виступу велотриалістів Нікіти Яковлєва та Антона Єпіфанова.

І яке ж свято без пісні. Прекрасним пісенним дарунком для усіх присутніх стали музичні композиції у виконанні солістів ансамблю «Краплинки» ТНЕУ: Роксолани Залізняк та Владислава Васильківа /художній керівник Алла Бінцаровська/.

Родзинкою свята було проведення естафет для дітей та батьків вчителем фізичної культури школи № 15 м. Тернополя Любов Петрівною Рудько.

Усі учасники та гості олімпійського уроку отримали нові знання, познайомились із зірками спорту, дізнались про те, скільки необхідно зусиль для того, щоб завоювати медаль, особливо – олімпійську.

Нехай же учасники олімпійського уроку завжди мають міцне здоров’я, творчу наснагу та успіх в усіх починаннях.

 

Автор: Юрій Дзюла, методист відділу

гуманітарної освіти та виховання  ТНЕУ

 

Фото: Відділ інформації та зв’язків з громадськістю