» » Подяки працівникам – це відзнака для університету

Подяки працівникам – це відзнака для університету

Дата: 9-11-2012, 14:54 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Подяками управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації за високий професіоналізм у підготовці та проведенні заключного концерту переможців конкурсних творчих звітів закладів вищої та професійно-технічної освіти Тернопільщини, присвяченого 140-річчю від дня народження Соломії Крушельницької, відзначили начальника відділу гуманітарної освіти та виховання Тернопільського національного економічного університету, заслуженого працівника культури України Світлану Миколаївну Сорочинську, її заступника Аллу Іванівну Бінцаровську та працівників відділу Ірину Ігорівну Новомлинську і Юрія Васильовича Дзюлу.

 

-Виховна робота у Тернопільському національному економічному університеті поставлена на високому професійному рівні, - зазначила заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Романівна Ютовець. – Тут постійно відбуваються цікаві заходи. Студенти можуть не лише вчитися, а й жити цікаво, проявити себе у мистецтві, спорті, показати свої таланти, втілити свої креативні думки.

 

До речі, саме економічний університет цього року вже вчетверте отримав перше місце  у конкурсних творчих звітах професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації під гаслом «Доки живе  пісня, доти живе народ». Приємно, що ТНЕУ та його визнають кращим із кращих.