» » Відбулася робоча поїздка викладачів ТНЕУ до м. Єленя Гура

Відбулася робоча поїздка викладачів ТНЕУ до м. Єленя Гура

Дата: 10-12-2012, 12:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом 2-6 грудня 2012 року за запрошенням Вроцлавського економічного університету, в рамках реалізації Угоди про міжнародну співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Вроцлавським економічним університетом (Республіка Польща) відбулася робоча поїздка викладачів ТНЕУ до м. Єленя Гура. Мета поїздки – проведення відкритих лекцій для студентів стаціонарної форми  навчання факультету економіки, управління і туризму в м. Єленя Гура Вроцлавського економічного університету. 

 

Зокрема, д.е.н., проф. Мельник Алла Федорівна прочитала лекцію на тему: «Моделі державної влади: досвід України», к.е.н., доцент кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу Мельник Юлія Віталіївна – лекцію на тему: «Інвестування на ринку творів мистецтва».

 

В рамках візиту відбулася зустріч представників ТНЕУ з професорсько-викладацьким колективом Вроцлавського економічного університету, в тому числі із завідувачем кафедри наук про підприємства Вроцлавського економічного університету, професором кафедри стратегічного управління і логістики, заступником декана з розвитку і просування факультету економіки, управління і туризму в м. Єленя Гура. Також обговорено перспективи подальшого співробітництва між університетами у науковій та навчально-методичній сферах.