» » Перемога на Міжнародному фестивалі «Світ талантів»

Перемога на Міжнародному фестивалі «Світ талантів»

Дата: 12-12-2012, 09:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Перше місце у номінації «Шоу талантів. Вокал» отримала учасниця народного художнього театру пісні «Для тебе» ТНЕУ (художній керівник Алла Бінцаровська) Ірина Кушнір на Міжнародному фестивалі «Світ талантів», що відбувся 9 грудня у Києві. 

 

Юна співачка була єдиною представницею міста Тернополя. Перемогу на фестивалі їй принесла пісня на слова Алли Бінцаровської, музику Сергія Родька «Кришталевий співограй». Ірина Кушнір вже  понад три роки займається вокалом у народному художньому театрі пісні «Для тебе» (ТНЕУ). Приємно, що діти, які займаються у творчих колективах ТНЕУ, згодом стають студентами цього ВНЗ, де молодь може не лише отримати хорошу освіту, а й розвинути свої творчі здібності. 

 

До речі, Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів" засновано у 2003 році з метою виявлення дитячих талантів та популяризації української культури на міжнародному рівні. Фестиваль є щорічним. У ньому беруть участь діти з України та країн близького і далекого зарубіжжя. Із 2004 року фінал фестивалю проходить у м. Києві. Програма фестивалю складається з конкурсів: «Шоу талантів», «Світ фантазій», «Юний дизайнер»,  «Театри мод» та «Шоу краси».

 

Переможців визначає авторитетне журі, до складу якого входять представники культури та мистецтв, шоу-бізнесу, ЗМІ із різних регіонів України й світу.

 

Всі учасники фестивалю отримали офіційні та неофіційні титули, дипломи, пам'ятні призи та подарунки.

 

Щиро вітаємо Ірину Кушнір і бажаємо їй нових творчих успіхів і перемог!