» » Міжнародна конференція в Луцьку

Міжнародна конференція в Луцьку

Дата: 13-12-2012, 16:17 | Автор: Кафедра обліку у виробничій сфері

У рамках всеукраїнської співпраці Студентського наукового центру кафедри обліку у виробничій сфері троє студентів факультету обліку і аудиту разом з куратором Галещук Світланою Михайлівною взяли участь у IV Міжнародний науково-практичній конференції «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації економіки», що відбувалася на базі Луцького національного технічного університету  7 грудня 2012 року. 

 

На науковому заході виступали студентки – Судин Юлія «МСФЗ в Україні: проблеми і перспективи», Коваль Ольга «Тенденції розвитку не фінансової звітності в Україні» та  Джугла Наталія «Проблеми контролю якості аудиторських послуг в Україні та шляхи їх удосконалення».

 

За результатами конференції Коваль Ольга та Джугла Наталя отримали дипломи ІІ ступеня за виступи на пленарному засіданні, а Судин Юлія диплом І ступеня за презентацію доповіді під час роботи секції «Напрями удосконалення фінансової звітності в Україні».

 

Учасники Студентського наукового центру дякують науковому наставнику, проректору з наукової роботи, д.е.н., професору З.-М. В. Задорожному, куратору та своїм науковим керівникам – викладачам кафедри обліку у виробничій сфері – за підтримку та співпрацю, що допомогли гідно представити наш університет серед наукової молоді з різних куточків  України.