» » На юридичному факультеті ТНЕУ відбувся круглий стіл «Проблеми реалізації і захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні»

На юридичному факультеті ТНЕУ відбувся круглий стіл «Проблеми реалізації і захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні»

Дата: 13-12-2012, 16:41 | Автор: Роман Володимирович Якубовський, к. ю. н., доц. юридичного факультету ТНЕУ

Десятого грудня 2012 року на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми реалізації і захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні».

 

Організатори заходу: юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету, Координаційна рада молодих юристів Тернопільської області при Головному управлінні юстиції у Тернопільській області, Тернопільське обласне комунальне територіальне відділення Малої академії наук України, факультет права та адміністрації Ягелонського університету (м. Краків, Польща).

 

Даний захід вже став доброю традицією, оскільки щорічно проводиться на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету та набув неабиякої популярності серед працівників правоохоронних органів, адвокатів, юристів-практиків, науковців, здобувачів наукових ступенів, викладачів, студентів-правників.

 

З вітальним словом до учасників круглого столу звернулась заступник декана юридичного факультету ТНЕУ, к.ю.н., доцент кафедри публічного права Наулік Наталія Степанівна, котра наголосила на актуальності проблематики круглого столу та побажала присутнім плідної дискусії.

 

У ході роботи круглого столу жваво обговорювали доповіді Банаха Сергія Володимировича (перший заступник прокурора Тернопільської області, старший радник юстиції), Бандури Ігора Степановича (начальник Головного управління юстиції у Тернопільській області), Семененко Людмили Михайлівни (голова КДК Тернопільської області), Подковського Олега Анатолійовича (суддя Апеляційного суду Тернопільської області), Станьдо Кароля Адамовіча (випускник юридичного факультету Ягелонського університету). Окрім того, актуальністю проблематики реалізації та захисту прав людини і громадянина вирізнялись доповіді студентів юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету, учнів Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України, молодих правників з факультету права та адміністрації Ягелонського університету.