» » Запрошуємо на музичну казку «Великоднє диво»

Запрошуємо на музичну казку «Великоднє диво»

Дата: 17-04-2013, 12:56 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Великодні дні спонукають усіх нас по-новому побачити й відчути себе у світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – бути милосердними і благородними, як того навчає нас Господь. Недарма  кажуть, що справжня весна починається з Великодня, і разом з писанковим розмаєм і пасхальними вітаннями вона приносить на землю невимовну радість і трепетні почуття. А ще великодня пора – це час, коли трапляються маленькі та великі дива.

 

Більше дізнатися про великодні звичаї і традиції рідного народу, зачерпнути знань зі скарбниці народної мудрості, поринути у світ казкових пригод допоможе всім музична казка   «Великоднє диво» (автор ідеї та режисер-постановник Алла Бінцаровська). 

 

Мюзикл  покажуть для дітей працівників ТНЕУ 24 квітня о 16.30 год. в актовій залі нашого університету.

 

Цього разу на юних глядачів і їхніх батьків чекає зустріч із Батечком Сонцем, його помічниками Промінчиками, Весною, Лісовиком Бородашком, його внучкою Лісницею, Вай-файчиками, Книгою Народної Мудрості, Мавкою, Лукашем, Струмочками, Яблунькою, Курочкою-Рябою та її Курчатками, Паном Коцьким, Лисичкою, Козою-Дерезою та її Козенятами, а також Котигорошком, Оленкою і Золотою Кісочкою.

 

Запрошення на казку «Великоднє диво» можна отримати у відділі гуманітарної освіти та виховання (каб. № 3).