» » Перемога студентки кафедри менеджменту у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

Перемога студентки кафедри менеджменту у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

Дата: 23-04-2013, 15:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Вітаємо студентку групи МЗЕДм-51 факультету міжнародного бізнесу та менеджменту Кострибу Катерину з успішним виступом у фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», що відбулася у м. Одеса 10-12 квітня.

 

В олімпіаді взяли участь 76 студентів з 52 вищих навчальних закладів України, де акредитовано спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Завдання олімпіади складалось із 100 тестів та вирішення комплексної задачі зі спеціальності.

 

Оцінюючи роботи, журі враховувало правильність та повноту відповідей, вміння орієнтуватись у сучасних проблемах розвитку українських підприємств, логіку викладу, а також фаховий рівень підготовки учасників, оригінальність та обґрунтованість рішень.

 

За результатами фіналу (ІІ-го етапу) Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Костриба Катерина була нагороджена дипломом ІІІ-го ступеня та грамотою у номінації «Менеджер-стратег».

 

Учасники олімпіади висловлюють свою вдячність організаторам за чудову підготовку та теплий прийом, а також факультету міжнародного бізнесу та менеджменту, кафедрі менеджменту за можливість показати себе у гідному конкурентному середовищі.

 

Щиро вітаємо нашу студентку та бажаємо ентузіазму в творчих пошуках!