Стипендійні ластівки на УНЕФ

Дата: 25-04-2013, 15:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Разом із весною до студентів Україно-німецького економічного факультету прийшли добрі новини, а саме, запрошення на літні курси у вищих школах Німеччини із стипендіями від Німецької служби академічного обміну (DAAD), яка підтримує іноземців, що вивчають німецьку мову, і є надійним партнером нашого університету. 

 

Нагадаємо, що документи на стипендії DAAD подаються після мовного тесту on-DaF, який, як і минулого навчального року, був проведений у ТНЕУ восени лектором DAAD Матіасом Ґутке і за результатами якого більшість студентів 2-4 курсів показали необхідний рівень В1. 

 

Сьогодні уже п’ятьом студентам УНЕФ пощастило отримати стипендії обсягом понад 1000 Євро на місячні літні курси: Бестанчук Вікторії, Овсієнко Тетяні і Сич Юліані у Дюссельдорфський інститут міжнародної комунікації, Коваль Галині і Цяпі Назару у Дрезденський технічний університет. Окрім того, Дудко Діана, студентка 4 курсу УНЕФ, виграла дворічну магістерську стипендію, що є великим досягненням з огляду на малі квоти стипендіатів для України.

 

Вітаємо студентів із можливістю провести літні канікули з навчальним ефектом, зміцнити знання німецької мови й економіки, здобути міжнародний досвід.